« »
1
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
18
19
20
21
24
25
26
27
28
DO 08.09.05
Kontra Cinema
"AALTRA"
VRIJ 09.09.05
Volxkeuken
ZA 10.09.05
Heartbreaktunes & Conspiracy present
ASVA (VS) + MOSE (B)
DO 15.09.05
Kontra Cinema
"STRASS"
VRIJ 16.09.05
TOOONEEELLLEELLEL
EEN LANGE AVOND
MET VIJF KORTE SOLO'S !
ZA 17.09.05
TOOONEEELLLEELLEL
EEN NA-ZOMER MIDDAG VOOR JONG EN OUDER.
DE SHOWNACHT
MET VEEL ONVERANTWOORD VOLK
DO 22.09.05
Kontra Cinema
"WHERE THE BUFFALO ROAM"
VRIJ 23.09.05
Volxkeuken
DO 29.09.05
Kontra Cinema
"MOOG"
VRIJ 30.09.05
Volxkeuken
Ultra Eczema & Freaks End Future Fest
ZATERDAG 17.09.2005
Concert, Event, Theater
TOOONEEELLLEELLEL
EEN NA-ZOMER MIDDAG VOOR JONG EN OUDER.
13:00

* Cie Bitskoem "BOUGE PAS! (NI BOUGERE!)" Sinds enkele jaren zwerven Versilli en Latzi de wijde wereld rond. Ooit behoorden ze tot een groots circus, maar nu entertainen ze liever elkaar met hun grappige truukjes. Elke dag probeerden ze om te toveren tot een groots circusfeest, tot op een ongelukkige dag, waarna alles veranderde ... "Bouge Pas!" is een kindertheatervoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar bestaande uit een bonte mengeling van muziek, clownerie, jonglerie en magie. Deze voorstelling kwam tot stand in samenwerking met Handicap International. 

 

* De Anale Fase "AF... een stukje maar." (tekst en spel : Anna Vercammen / muziek : Joeri Cnapelinckx) AF... een stukje maar is een verhaal over een wereld waarin alles nogal akelig af is en waar mensen liever niet praten over in stukken uit elkaar vallen. "AF... een stukje maar" werd gecreëerd voor het "Oude Rotten, Jonge Honden festival" in Den bosch. De Anale Fase is een klein Nederlandstalig project tussen twee mensen op 1 vierkante meter. Met tekst, lied en objecten scheppen ze een schijnbaar onschuldig wereldbeeld waarachter lugubere fantasieën schuilgaan. De anale fase opereert, bricoleert & presenteert het allerliefst in tuinhuis, zolder, kelder of soortgelijke intieme plekken. De anale fase is Anna Vercammen en Joeri Cnapelinckx. 

 

* Gert Dupont "CARPET LAND (try-out)" In co-productie met Theater Woelwater CARPET LAND is het nieuwe geesteskind van Gert Dupont. Het wordt een ontroerende liefdeshistorie vol vliegende tapijten en buikdanseressen. Recht uit het land van sluiers en woestijnen. De voorstelling speelt in een universele taal. Vanaf vijf jaar. CARPET LAND is een voorstelling die wordt gecreëerd voor Circo Paradiso 2005.

Concert, Event, Film, Party, Theater
DE SHOWNACHT
MET VEEL ONVERANTWOORD VOLK
21:00

Gunther Lamoot Sedert 1999 staat Lamoot solo op de planken met nietsontziende, doch immer charmante en tijdloze stand up comedy. Grappig en grof. Absurd en hilarisch. U kent hem misschien nog van het Studio Brussel-programma "Studio Kafka". Daarin gaf hij gestalte aan figuren zoals Sus Peeters ("Ik sta hier net naast je!") en de Indiër Rashtar ("Dankuwel Swami's, zeer mooi!"); om nog maar te zwijgen van het geschifte duo Frank&Frank. Op de Shownacht is Gunther Lamoot de gastheer van dienst en dat belooft....

 

Kamagurka en Johan De Smet met de Groeten uit Kamagurkistan !

 

Tine Van den Wyngaert met Tines Routine ! Een one-woman show als "Tine" - een losgegeslagen stripfiguur met ernstig schizofrene trekken. De sugarcubes, kuikens en een beul ontmoetten mekaar in weirde en vuilbekkende anti-comedy. Een productie van Abattoir Fermé.

 

Steven Grietens ! Aaibaar poëtisch, innemend en met grote voorsprong de meest nobele onbekende.

 

Pieter de Buysser ! Pieter de Buysser a vol au vent ! Schrijver, theatermaker Pieter de Buysser brengt een stuk uit zijn nieuwste theatertekst.

 

Joke van Leeuwen ! Fantastische mevrouw en schrijfster van o.a. ''Waarom een buitenboordmotor eenzaam is en waarom je Jansen heet als je Jansen heet en waarom eieren vroeger geen eieren waren en waarom we geen zeventigduizend letters hebben en nog veel meer over de taal die je nu leest''

 

La Esterella ! Onze Antwerpse diva. Deze keer niet onder toren zingend en zalvend maar speciaal voor ons in het hol van de leeuw.

 

Joost Vandecasteele ! Hij is het beu om genegeerd te worden als burger, als consument, als kiezer en als ding met uitsteeksels. Dus laat hij zijn stem luid en hard horen in deze op hol geslagen wereld. Zijn thema's behandelen de smerigheid van de Brusselse onderbuik tot de hoogste regionen van de macht. Schuilen heeft geen zin, want hij heeft een micro in zijn handen. Ook is hij fulltime theatermaker in het Mechelse collectief Abattoir Fermé.

 

Vzw Cirq ! Dreig je te verstikken in 't pluche van de grote kunst? Vzw Cirq overdondert met amusement van elke plank. Cirq op maat voor de Shownacht met: de krachtpatser Aboo Hiwa (Le nouveau Massis est arrivé), Jodelheld Dietwin Haegeman, Jessy Pressley,...)

 

Het Maskesmachine ! Het Maskesmachine uit Antwerpen komt acapella.

 

Jo 'trompet' Jespers ! Jo-trompetstem-Jespers. ''Mijn mond is een instrument'' zegt hij en ook ''als ik spreek hoor ik trompetten''

 

Johan Petit en Vitalski ! Een begenadigd verteller en een nachtburgemeester uit Antwerpen, samen te zien geweest in den Openhaard van het Martha!tentatief,

 

Bernard van Eeghem! (ov) Performancekunstenaar uit het verre Bruzzel.

 

En nog zoveel anderen die zullen zwichten en zwoegen ten uwer vermaak

verwant
17.09.2005
TOOONEEELLLEELLEL
EEN NA-ZOMER MIDDAG VOOR JONG EN OUDER.
22.09.2006
"Madame Fataal" Tuning People
07.10.2006
TOOONEEELLLEELLEL 2006
"Over naar jou"
Braakland/ZheBilding
22.09.2006
"Transmutation Device"
Abattoir Fermé
23.09.2006
TOOONEEELLLEELLEL 2006
"WeWillLiveStorm"
Benjamin Verdonck
27.09.2006
TOOONEEELLLEELLEL 2006
"Warmhouwe" Ramona Verkerk
30.09.2006
"Grote Hoop / Berg, propositie 1 : Reanimeren"
Miet Warlop
27.09.2006
"Buurman" * Nico Boon,
Tania Vandersanden
Dominque Van Malder
mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.09 seconds.