Scheld'apen gaat vreemd!

Bij het aanbreken van een nieuw jaar hoort ook een aankondiging van een nieuw jaar Scheld’apen. Een jaar dat zich dit keer aankondigt als een jaar van verandering. Uiteraard staan we nog steeds garant voor dezelfde kwaliteit van optredens, dezelfde slechte feesten en dezelfde geniale vondsten, maar we gaan anders.

In 2013 poepen wij scheef.

 

"Wij beseffen dat u als weledele bezoeker al een jarenlange relatie heeft met Scheld’apen, maar ons besluit staat vast: dit jaar gaan wij vreemd. Dat hoeft onze intieme band echter niet te schaden. U bent bij deze van harte uitgenodigd om in onze al dan niet nachtelijke avonturen te delen. Een ménage au tout le monde, si vous voulez."

 

Komende maanden delen we de lakens met DE BEEK in bijna- Berchem, AUDIOPLANT op Linkeroever, Filmhuis KLAPPEI, de PEKFABRIEK, HOLE OF THE FOX Gallery en SKYBOX in Borgerhout, een NACHTWINKEL in de Seefhoek, WELVAERT WELTON op het Eilandje, De SJACHERBEURS in het centrum…

Voor de lieve vrede kruipen we geregeld ook nog eens op ons pand in d’Herbouvillekaai 36.

 

Kom dus niet meer gewoontegetrouw elke vrije moment naar het pand maar kijk eerst waar we ons bevinden, dat bespaart u onnodig tijdsverlies en frustratie en zal u weerhouden van wanhopige masturbatie.

mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.024 seconds.