Expo's in samenwerking met vzw CAKEHOUSE

"Het veld heeft ogen, het woud heeft oren"

Cakehouse zocht een samenwerking op met de kunstenaar Guy Rombouts om zich opnieuw te engageren voor het beeldende kunsten luik van Festivaaallaallal. Het vertrekpunt werd de omgeving rond de Scheld'apen zelf onder de titel 'Het veld heeft ogen, het woud heeft oren'.

Aan de deelnemende kunstenaars werd gevraagd hun werk met deze plek te verbinden. Een uitnodiging om toe te voegen, weg te nemen of om er een bestaand werk te integreren.

 

Met: Joost Conijn, Heinrich Obst, Frank F. Castelyns, Frans Van Praet, Goele de Bruyn, Lieven Segers, Maud Van deVeire, Michèle Matyn, Nadia Naveau, Nick Hullegie, Tina Schott, Ward Van Grimbergen.

A CAKEHOUSE Present: 12 Piedestals

Scheld’apen vroeg vzw Cakehouse om kunstenaars uit te nodigen iets te maken voor Festivaaalllaallal. Cakehouse liet twaalf perfecte piédestals maken en deelde die uit aan evenveel kunstenaars. Twaalf kunstenaars deden iets met die piédestals en brachten ze terug naar Scheld’apen.

 

Met: Anton Cotteleer, Bart Van Dijck, Benjamin Verdonck, Dennis Tyfus, Guillaume Bijl, Guy Rombouts, Kati Heck, Lieven Segers, Lisa Jeannin, Michèle Matyn, Reinaart Vanhoe, Sven ‘T Jolle

mailinglist
Ledenlijst
feeds
nieuws-feeds
hoe werken de feeds?
tags
taglijst
over scheld'apen
info
historiek
werk mee!
krantenknipsels
contact
contact gegevens
Built by Indianen | Page generated in 0.034 seconds.